CONCURSUL NAŢIONAL DE PROIECTE “MAGISTER UNESCO” – editia 2017

ISJ Gorj/CCD Gorj invită cadrele didactice din județ să se înscrie la Concursul naţional de proiecte didactice inter şi transdisciplinare „MAGISTER UNESCO”, ediţia 2017.

Acest concurs este organizat de Comisia Naţională a României pentru UNESCO şi Editura Nicolescu, fiind destinat profesorilor de limba şi literatura română, matematică şi limba engleză din judeţ.

Cadrele didactice interesate vor pregăti o lucrare cu conţinut didactic educaţional, inter şi/sau transdiciplinar pe tema „EDUCAŢIA PENTRU DEZVOLTARE DURABILĂ. INIŢIATIVE DE INOVARE SOCIALĂ ÎN ŞCOLI ŞI LICEE”.

Lucrările vor fi transmise pe adresa CCD Gorj prin:

  1. Poștă, pe suport optic (CD/DVD), la adresa Casei Corpului Didactic Gorj, str. Victoriei, nr. 132-143, Târgu Jiu, județul Gorj, cod 210234, menţionându-se pe plic PROIECT “MAGISTER UNESCO”.
  2. E-mail, la adresa de e-mail ccdgorj@hotmail.com,  în atenția dnei prof. Suciu Monica.

până pe 1 martie 2017, urmând să fie jurizate până pe 1 aprilie 2017

Concursul „MAGISTER UNESCO” se desfăşoară anual ca parte integrantă a Forumului Educaţional MAGISTER.

ISJ Gorj a semnat, alături de CCD Gorj şi Comisia Naţională a României pentru UNESCO, protocolul privind organizarea şi desfăşurarea ediţiei din 2017 a Forumului Educaţional MAGISTER.

Modalitatea de transmitere a lucrărilor, cerinţele şi criteriile de evaluare sunt descrise în Regulamentul de organizare și desfășurare a Concursului “MAGISTER UNESCO”, afișat pe site-ul CCD Gorj, www.ccdgorj.ro, Nerespectarea regulamentului duce la descalificarea lucrării.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi.

Vizualizati / descarcati REGULAMENTUL PRIVIND DESFĂȘURAREA CONCURSULUI ”MAGISTER UNESCO” – EDIȚIA 2017

Monica SUCIU

Profesor metodist CCD Gorj