Biblioteca CCD Gorj

Biblioteca CCD GORJ este o biblioteca de specialitate, de drept public, fara personalitate juridica, ce indeplineste functii de informare si documentare pentru personalul didactic din Iinvatamantul preuniversitar.

Prin activitatea desfasurata, ea sprijina procesul instructiv-educativ si satisface nevoia de informare documentara a cadrelor didactice, fiind un nucleu de inovatie, experimentare si difuzare a noutatilor in domeniul educatiei. In plus, Biblioteca C.C.D. indeplineste si functii de coordonare si indrumare metodologic a a bibliotecilor scolare din reteaua judeteana. Pentru mai multe informatii descarcati Regulamentul de organizare si functionare.

Biblioteca dispune de 1 sala de imprumut, si 2 depozite de carte.

 

Fondul de publicatii cuprinde aproximativ 26000 volume, in principal din domeniile: educatie, invatamant, psihologie, sociologie, filosofie, istorie, politica, geografie, stiinte exacte si aplicate, arta. Colectiile bibliotecii se imbogatesc permanent cu lucrari ce trateaza prioritar teme de actualitate din domeniile psihopedagogie, management educational, invatamant special, sociologie, etc.

 

Pentru aflarea conditiilor de inscriere la bibliotec a si de imprumut la domiciliu si/sau la sala de lectura a bibliotecii, consultati Regulamentul de ordine interioara.

 

Va asteptam la sediul bibliotecii de luni pana vineri intre orele 08.00 si 16.00.