Festivalului-concurs „CDIdei în cărți”, ediția a VII-a, etapa judeteana

   În perioada 23.05.2022 – 03.06.2022 s-a desfăşurat etapa județeană a festivalului-concurs „CDIdei în cărți”, ediția a VII-a, organizată de Casa Corpului Didactic Gorj, în format online.

În urma parteneriatului încheiat între Centrul de Excelență Sibiu și CCD Gorj, la nivelul județului nostru au fost înscrise echipaje din 15 unități școlare, din care 11 s-au calificat  la faza județeană.

În cadrul celor două secțiuni, organizate pe cele patru categorii de vârstă, echipajele au prezentat obiectele realizate. La jurizarea lucrărilor au participat reprezentanți ai Casei Corpului Didactic Gorj și reprezentanți ai Liceului de Arte „Constantin Brăiloiu” Târgu-Jiu. Au fost apreciate creativitatea, spiritul inventiv, originalitatea tuturor elevilor participanți.

Echipajele câștigătoare la faza județeană, care au obținut premiul I, vor participa la faza națională a concursului, care va fi organizată, online, de Centrul de Excelență Sibiu, în luna iunie 2022.

Felicitări tuturor participanților, elevilor, cadrelor didactice, directorilor pentru implementarea acestui proiect la nivelul unităților de învățământ preuniversitar gorjean!

Rezultate_Festivalul CDIdei în carti2022_judet

Simona DIJMARESCU

Profesor metodist CCD Gorj